Nieuws

Na overleg binnen het bestuur van de Udense Truckrun is besloten dat de Truckrun van 2022 niet doorgaat. We hopen jullie volgend jaar weer te mogen verwelkomen.
 
 
Hallo allemaal,
 
Helaas is dit jaar de Udense Truckrun niet door gegaan vanwege het Coronavirus. We hopen natuurlijk dat we in 2021 weer een mooi evenement mogen organiseren. We kunnen daarbij jullie hulp goed gebruiken.
Ben je lid van de Rabobank dan kun je tot en met 25 oktober je stem uitbrengen op Stichting Udense Truckrun.
Hoe werkt het stemmen in de app?
Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.
Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2’.
Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem uit te brengen.
Naast het stemmen zouden we het erg leuk vinden wanneer jullie dit bericht willen delen.
Verspreiden van de boodschap kan veilig op anderhalve meter afstand door gebruik van bijvoorbeeld Facebook, Instagram en Whatsapp.
Alvast bedankt voor jullie stem en tot volgend jaar!
 
 

Zondag 27 september 2020 stond de Udense Truckrun op het programma. Gezien de situatie rondom Corona hebben wij, als bestuur, besloten om de Truckrun dit jaar niet door te laten gaan. Voor ons staat de veiligheid van iedereen bovenaan. Ook de maatregelen die op dit moment gelden en de vraag hoe zich deze gaan voortzetten hebben wij meegenomen in ons besluit. Uiteraard hopen we jullie volgend jaar, zondag 26 september 2021, te mogen verwelkomen. Wij zijn uitsluitend per mail te bereiken: st.udensetruckrun@gmail.com

Krantenartikel DTV

Krantenartikel Brabants dagblad

Rabo ClubSupport
Ook de Stichting Udense Truckrun doet dit jaar weer mee met de Rabo ClubSupport! Brengen jullie ook een stem op ons uit?

 
Truckrun 2019
De Truckrun van 2019 zit er weer op. We willen graag alle chauffeurs, motorregelaars, vrijwilligers en niet te vergeten onze sponsors bedanken. Zonder jullie was deze dag niet mogelijk!
 
 
Afbeeldingsresultaat voor vrijwilligers bedankt