Nieuws

Opgeven Udense Truckrun 2019!
De inschrijving voor zowel de bijrijders als chauffeurs is weer geopend. U vind de formulieren op deze website onder het kopje “Deelnemen”
We hopen jullie allemaal weer te zien op zondag 29 september.

Truckrun 2018
De Truckrun van 2018 zit er weer op. We willen graag alle chauffeurs, motorregelaars, vrijwilligers en niet te vergeten onze sponsors bedanken. Zonder jullie was deze dag niet mogelijk!
Afbeeldingsresultaat voor vrijwilligers bedankt
Rabobank clubkas campagne:
Dragen jullie de Udense truckrun ook een warm hart toe en ben je lid van de Rabobank? Breng dan de komende weken 1 of meerdere stemmen op ons uit bij de Rabobank clubkas campagne! Stemmen kan vanaf vandaag tot en met 19 oktober.
Alvast bedankt voor jullie stemmen!
Geen automatische alt-tekst beschikbaar.
Pet te koop 
Op zondag 30 september zullen we onze Truckrun pet weer gaan verkopen. Dit gebeurt ’s morgens bij de “synergie trailer” en in de middagpauze bij de “Sligro.” De kosten van een pet zijn €5,00 en de opbrengst komt uiteraard geheel ten goede aan onze Stichting.
Maximum aantal bereikt
We hebben momenteel het maximum aantal bijrijders en chauffeurs ingeschreven. Bijrijders en chauffeurs die nu nog inschrijven zullen op een wachtlijst geplaatst worden en zijn dus niet zeker van deelname.