Home

Beste bijrijders, vrijwilligers, sponsors en toeschouwers,

De Udense Truckrun.
Een run die in Uden en verre omstreken erg bekend is. De ochtendrit, een goedverzorgde lunch en een gezellige party bij de Sligro in Veghel, de middagrit en daarna nog een versnapering met een drankje om de gezellige dag af te kunnen sluiten. Dit alles heeft ervoor  gezorgd dat de Udense Truckrun hoog aangeschreven staat.

Dan komt er een moment waarop niemand zit te wachten. Een paar keer hebben we de
Truckrun moeten annuleren, dan volgt er een jaar van onzekerheid, kan de Truckrun wel of niet doorgaan. Dan volgt er een jaar waarin de verzekeringen een grote rol spelen door kritisch naar de verzekeringen te kijken, en deze op belangrijke punten aan te passen.
Een lange periode waarin voor veel mensen, zowel zakelijk als privé, veel veranderd is. Ook wij als bestuur worden hiermee geconfronteerd. Inmiddels heeft de helft van ons aangegeven te stoppen met de activiteiten als bestuurslid van de Udense Truckrun. Andere partijen, die deze fantastisch dag jarenlang mogelijk hebben gemaakt, zien deze grote veranderingen en geven aan een stap terug te doen.

Wij, als bestuur, zijn ons ervan bewust dat we geen Udense Truckrun kunnen organiseren, zoals jullie van ons gewend zijn. Ook hebben we een overweging gemaakt of we deze dag op een andere leuke manier kunnen invullen. Dat is niet wat wij willen.

Na lang wikken en wegen hebben wij, de overgebleven bestuursleden, besloten om te
stoppen met de Udense Truckrun. Wij vinden het erg jammer voor met name de bijrijders die deze geweldige dag gaan missen. Tevens willen wij alle chauffeurs en vrijwilligers bedanken voor de jarenlange inzet om deze dag mogelijk te maken. Ook aan onze sponsoren hebben we veel te danken.
Speciaal bedanken wij ook de Sligro voor de jarenlange verzorging van de middagstop. Een uitgebreide lunch met aansluitend een party tot we weer gingen vertrekken. Op deze manier heeft Sligro veel bijgedragen aan een geweldig evenement waar we heel trots op kunnen zijn. Tenslotte bedanken wij de kartbaan Uden waar we elk jaar welkom waren voor de start en de afsluiting.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Udense Truckrun.

Wij zijn uitsluitend per mail te bereiken: st.udensetruckrun@gmail.com
Volg ook onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Op deze site kunt u het laatste nieuws lezen, foto’s vinden en zien hoe u contact met ons op kunt nemen.